Coaching - abclanguages
15695
page,page-id-15695,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

COACHING

– Få et bedre opphold utenlands

abclanguages™ kan tilby deg private timer i språk. Våre språklærere gir deg bl.a grammatikk og ordforråd, og lærer deg dessuten det rette tonefall. Dersom du også vil ha en dose med kulturforståelse kan dette avtales. Vi skreddersyr et språkkurs i henhold til dine ønsker enten du er elev på skolen og sliter med et språkfag, eller du bare har ønske om å bli bedre i et språk, for eksempel spansk eller tysk. Ta kontakt og spør oss om coaching!

abc-coaching800x472
Ungdomsskole eller videregående Skole

abclanguages™ har i en rekke år hjulpet elever i ungdomsskolen og i den videregående skole til å forbedre sine kunnskaper i språkfag som spansk og tysk, engelsk og norsk. Det er noe helt annet å ha undervisning med 20 eller 30 medstudenter på skolen enn å sitte sammen med din private språklærer i ro og mak. Du har full oppmerksomhet fra din egen coach! Du vil oppleve at lærekurven er bratt og at dine resultater på skriftlige prøver og muntlige presentasjoner går i riktig retning. Dette krever selvsagt egeninnsats, men det er kanskje verdt investeringen?

Privattimer

abclanguages™ anbefaler intensivkurs for hurtig å bringe nivået opp innen et fremmedspråk. Sammen finner vi beste tid/sted for undervisningen, og sammen utarbeider vi en plan for læringen. Du får en egen coach som er utdannet språklærer og som har lang erfaring innen språkopplæring; du vil være i de beste hender enten du f.eks ønsker spansk, tysk, engelsk eller norsk! Ta kontakt for å få et tilbud ut ifra ditt behov og dine ønsker.

Norsk

abclanguages™ tilbyr kurs i norsk for deg som ønsker å lære norsk hurtig mens du er i Norge. Vi tilpasser kurset til det tidspunkt på døgnet som passer deg best; enten morgen, ettermiddag eller kveld. Søker du arbeid i Norge er det en fordel å kunne noe norsk når du kommer på intervju hos en mulig arbeidsgiver.
Kontakt abclanguages™ for en vurdering av ditt behov! Vi lager en uforpliktende plan for deg!

Kontakt oss for et konkret tilbud på coaching!

Annet

Arbeider du med internasjonal handel og kjøper eller selger i andre land og kulturer? Skal du bo i et annet land og ønsker å tilegne deg det mest elementære innen språk og kultur? Kanskje skal du på en forretningsreise til fjerne himmelstrøk og ønsker å lære deg skikk og bruk?

abclanguages™ kan coache deg slik at du:

får en god opplevelse under ditt opphold utenlands, får et godt resultat i forbindelse med oppdraget du forventes å utføre, og at du fremstår som kunnskapsrik og får den nødvendige respekt ved forhandlingsbordet.

Har du spørsmål om coaching?

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål vedrørende coaching, så vil vi besvare dine spørsmål innen kort tid.

Du kan også ringe vår døgnåpne telefon 24/7/365:

Ring oss gjerne eller benytt kontaktskjemaet for booking av
møte eller generelle spørsmål rettet mot våre tjenester.

Ditt navn *

Telefonnummer *

E-post *

Emne

Melding

* Må fylles ut