Guider - abclanguages
15733
page,page-id-15733,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

GUIDER

abclanguages™ tilbyr guider, guidetjenester og relaterte funksjoner i en rekke sammenhenger. Enten du ønsker en guide til buss, å gi familien som kommer på besøk fra det store utland en spennende opplevelse med innlagt historietime om lokale/nasjonale forhold, eller om bedriftens nyansatte hurtig bør få bli kjent med vår lokale eller nasjonale kulturarv; abclanguages™ har produktet du søker. Turoperatører og hoteller merker økende trafikk inn til Norge; guidene får du hos abclanguages™.

abclanguages™ skreddersyr et opplegg ut ifra ditt behov – for privatpersoner, det private næringsliv og for offentlige institusjoner og anledninger. Reiselivsbransjen med turoperatører og hoteller, turistinformasjon og museer er en målgruppe.

abclanguages™ sine tolker og guider utfyller hverandre – vi har autoriserte Norgesguider og lokale guider som snakker ulike språk – for eksempel engelsk, spansk, tysk og fransk.

Buss og guide er en gjenganger for abclanguages™. Våre nasjonale og lokale guider kan møte bussen eksempelvis i Strømstad eller i Larvik, Sandefjord, Langesund, Oslo, Hirtshals, Frederikshavn, Kristiansand eller der man måtte ønske.

Noen områder der våre guider er aktive:

abc-guide640x595
Lokalt

abclanguages™ sine guider tilbyr lokalt både foredrag, kurs og presentasjoner innen ulike temaer – fremført på engelsk, spansk, tysk eller det språk du måtte ha behov for – inkludert norsk om ønskelig.

Buss & Guide

abclanguages™ har lang erfaring med å guide fra buss. Våre guider kan gjøre bussturen spennende for dine gjester. Guidene tar oppdrag som varer så lite som en time, eller så mye som flere dager om man ønsker en guide for rundturer i Norge.

Nasjonalt

abclanguages™ har guider som tar seg av både deg og din gjest mens dere lærer spennende fakta om Norge eller det lokale området du ønsker presentert.

Internasjonalt

Guider for buss som skal fra Norge til andre land er også tilgjengelig fra abclanguages™. Kontakt oss for konkrete tilbud.

Annet

abclanguages™ sine guider har rikelig kunnskap både innen vikingtid, middelalder, verdenskrigene og innen smalere temaer for enhver gruppe på besøk i Norge. Godt arbeid innen guiding krever gjerne forberedelser basert på instrukser fra deg som oppdragsgiver for å garantere et godt resultat. Vi kan skaffe den rette guide med den rette kompetanse, så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat enten ferden går nasjonalt eller internasjonalt, eller om oppdraget er i ditt eget nærområde!

Glem ikke at mange guideoppdrag selvsagt også kan løses på kort varsel.

TA KONTAKT FOR PRISTILBUD      – Vi gleder oss til å jobbe med ditt prosjekt!     abclanguages™  – vi bringer språket hjem®

Har du spørsmål om guider?

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om guiding og guidetjenestene vi tilbyr. Vi vil besvare dine spørsmål innen kort tid.

Du kan også ringe vår døgnåpne telefon 24/7/365:

Ring oss gjerne eller benytt kontaktskjemaet for booking av
møte eller generelle spørsmål rettet mot våre tjenester.

Ditt navn *

Telefonnummer *

E-post *

Emne

Melding

* Må fylles ut