Om oss - abclanguages
15466
page,page-id-15466,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Om oss

Din suksess – Vårt mål

ABClanguages™ er et selskap i Centurion Group, etablert i 1982. ABClanguages™ leverer en rekke tjenester knyttet til språk og språkopplæring – både til firmaer, privatpersoner og det offentlige. Vi tilbyr eksempelvis oversetting og tolking, guidetjenester, coaching og språkundervisning.

ABClanguages™ driver også prosjektrettet arbeid i forbindelse med språk. Dette kan eksempelvis være norskopplæring for firmaets utenlandske arbeidstakere, intensivt arbeid med et språk – kanskje tysk, spansk eller fransk – før en eksamen eller presentasjon på ungdomsskole eller videregående skole.

Vi hjelper deg med etablering av nettsider for et firma eller selvstendig næringsdrivende på ulike språk som spansk, tysk og engelsk; utarbeidelse av reklamemateriell tilpasset nye språk/markeder eller oversetting av bøker, dokumenter og tekniske manualer til/fra norsk, engelsk, spansk, tysk, etc.
Som firma har vi gjennom våre oversettere, tolker, språklærere, coacher, guider og spesialister gjennom 35 år opparbeidet oss en unik kompetanse – vi er her for deg 24/7/365!

Ta kontakt idag for en uforpliktende samtale!

translate_language

Visjon

abclanguages™ har følgende visjon:

-vi bringer språket hjem®

Uttrykket vitner om at vi med våre tjenester ønsker å gi deg trygghet og kvalitet. Enten du skal ha et dokument oversatt til/fra et fremmedspråk, eller om du ønsker å lære deg et nytt språk;

abclanguages™ vi bringer språket hjem® til deg.

Vi skal levere som lovet med hensyn til pris, tidspunkt og kvalitet.