Prosjekter - abclanguages
15723
page,page-id-15723,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Prosjekter

abclanguages™ har i mange år arbeidet med ulike prosjekter innen språk. Vårt personell har bl.a økonomiutdannelse, lærerutdannelse og utdannelse innen kommunikasjon, språk, innovasjon, start-ups, samt media og ledelse. Vi kjenner en rekke bransjer – fra olje og gass til treforedling, maskinindustrien, verkstedindustrien, teknologi, forskning, fiske og oppdrett, matvarer samt generell import og eksport, transport, distribusjon og utdanningssektoren.Vår ekspertise innen oppstart av nye bedrifter i nye markeder er unik og kan komme deg og din bedrift til gode.

Vi kan sammen utarbeide et forslag til prosjektgjennomføring slik at introduksjonen med hensyn til de ulike språk i nye markeder går smertefritt og med sikkert språk i den rette kulturelle konteksten. Gründerarbeid, oppstart – og særlig eksportrettet virksomhet – krever fagkunnskap innen internasjonal handel, språk og kultur. Våre oversettere kan mer enn språket; de mestrer også kulturene. Ring oss i dag for en uforpliktende prat:

abclanguages™ – vi bringer språket hjem®.

nettside
Nettsider

abclanguages™ har i mange år sendt sine tolker på oppdrag hos advokater og til Tingretten.

Eksport / Import

abclanguages™ har lang erfaring fra prosjektarbeid ved oppstart i nye markeder. Husk at ikke alle kunder mestrer engelsk; 600 millioner har spansk som morsmål og 100 millioner har tysk som morsmål. Kontakt oss for et pristilbud på en språkpakke som passer deg – uten forpliktelser!

import-export
text_books-doc
Bøker og tyngre oppdrag

abclanguages™ påtar seg oversettelse av romaner, noveller, fagbøker, kontrakter og større oppdrag. Vi kan simultant arbeide med flere språk og klargjøre for lansering i en rekke markeder samtidig. abclanguages™ arbeider gjerne med forfattere, agenter og forlag for å koordinere slike prosjekter og vi sitter gjerne med prosjektansvaret. Uforpliktende prisoverslag gis hurtig enten det dreier seg om å oversette til eller fra norsk. De vanligste språk er naturlig nok engelsk, spansk, tysk – men vi studerer ditt behov sammen med deg.

Hotel / Bar / Restaurant

abclanguages™ kan hurtig og kostnadseffektivt utarbeide dine menyer, drikkekart, kunde- og gjesteinformasjon på norsk + ett, to eller tre språk som eksempelvis engelsk, tysk og spansk. Ta kontakt for pristilbud!

drink_menu
text-doc
Annet

abclanguages™ kan være «ghost writer» for din bedrifts skrytebok! Når dere skal markere at firmaet er 10 eller 250 år, eller har nådd en milepæl eller foretatt store endringer – kontakt oss for ideer og uforpliktende kostnadsoverslag. Boken blir en fin gave for ansatte, kunder, leverandører og andre interesserte til jul, sommer eller andre anledninger. Vi står for hele prosjektet – inkludert bilder og illustrasjoner – og boken kommer på de språk du ønsker, ikke bare norsk og engelsk. Vi kan gjøre dette for deg på spansk, tysk eller det språk du ønsker sett ut fra hvor dine kunder er og hvilke markeder du nå ønsker å erobre.

TA KONTAKT FOR PRISTILBUD      – Vi gleder oss til å jobbe med ditt prosjekt!     abclanguages™  – vi bringer språket hjem®

Planlegger du et prosjekt?

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker hjelp til ett eller flere prosjekter, så vil vi besvare dine spørsmål innen kort tid.

Du kan også ringe vår døgnåpne telefon 24/7/365:

Ring oss gjerne eller benytt kontaktskjemaet for booking av
møte eller generelle spørsmål rettet mot våre tjenester.

Ditt navn *

Telefonnummer *

E-post *

Emne

Melding

* Må fylles ut